e-mail: Pikstudio22@gmail.com
Тел: +359878226020
beautystudiopik.com-chair3
beautystudiopik.com-model
1
8
2
9
3
10
4
5
6
beautystudiopik.com-6weeks

Знаете ли, че някой мастни клетки във вашето тяло са изключително устойчиви към „изгаряне“?

Знаете ли, че тези мастни  клетки са най-често разпределени около корема и ханша?

Повечето от нас полагат усилия - интензивни упражнения и стриктно контролиране на теглото, но понякога обаче усилията са напразни. Дори да сте с нормално тегло и пропорционално оформено тяло, може да имате изпъкнал или увиснал корем. Причините за това са различни - наследственост, бременност, предишна операция, значителни колебания на теглото, които се отразяват на формата на тялото.

Когато човек има балансирано хранене и двигателен режим, не позволява на организма да натрупва повече килограми, отколкото са необходими за работата на самия организъм.

Ако един човек с тегло около 60 кг, в даден момент покачи теглото си с близо 10 кг. в повече, чисто физиологически тези килограми могат да бъдат свалени, но след това организмът се стреми отново да набави необходимите килограми.

beautystudiopik.com-8weeks
Как да се отървем от мазнините завинаги?

Вероятно често си задавате този въпрос. И вероятно често получавате отговор, който не ви харесва.

Мастните клетки са константна величина и имат способността да увеличават размера си, но не и да се делят или елиминират като брой. Броят на мастните клетки остава еднакъв през целия живот на човек, a при гладуване се променя само обемът им, т.е. количеството на натрупаните в тях мазнини.Това обяснява и защо диетите дават само временен резултат. За постигане на траен ефект е необходимо да се приложи техника, която да премахне част от мастната тъкан, а не само съдържащите се в нея мазнини.

beautystudiopik.com-12weeks
beautystudiopik_otslabvane

BeautyStudioPIK разполага с единствен по рода си апарат в България


1060nm диодна хипертермична лазерна липолиза: най-новото в неинвазивното и безболезненото очертаване контурите на тялото


  • Безоперационна алтернатива на липосукцията
  • Единствен по рода си апарат в България
  • Одобрен e от FDA (Американската Федерация за контрол на храните и лекарствата) като единственото безопасно медицинско решение за корекция на фигурата

Системата е медицинска, неинвазивна техника, а ефектът й е доказан с клинични наблюдения проведени в престижни световни университети.

Технология, която променя правилата на играта в областта на нехирургичното оформяне очертанията на тялото.“

Доказано оръжие в борбата с  нежеланите подкожни мазнини по тялото

1 процедура премахва 30% от локализираните мастни натрупвания по тялото – паласки, бричове, коремче, задни части.

7
beautystudiopik.com-13weeks

Методология на отстраняване на мастни клетки

В човешкото тяло мастните клетки притежават способността да увеличават или намаляват размера си, но не и да се елиминират като брой.

Целта на системата
1060nm диодна хипертермична лазерна липолиза е чрез елиминирането на 3 от 5-те основни съставки на мастната клетка да постигне директно отстраняване на поне 30% от мастните клетки в тази зона само с една процедура.

Резултатите, от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново.

Това е неинвазивната алтернатива на липосукцията и цели същият резултат – да освободи депото от количества мастни клетки. При евентуално бъдещо напълняване, опасността от натрупване на третираната вече зона е напълно ограничена.

K
ак действа технологията- 1060nm диодна хипертермична лазерна липолиза

За разлика от други нехирургични процедури за редукция на мазнини, с 1060nm диоден лазер няма засмукване на мазнините и разтягане на тъкани. Гъвкавата апликаторна система ляга плътно върху третираната зона, дължината на вълната e внимателно подбрана да може ефективно да постигане хипертермични температури /стабилна целева температура от 42-47С/ в мастната тъкан и да атакува нежеланите адипоцити/мастни клетки/.  1060nm диодният лазер прониква директно в тъканта загрява мастните клетки, уврежда структурната им цялост и предизвика реакция на апоптоза (премахване на мастните клетки).

С помощта на патентовани цикли на нагряване и охлаждане, лазерът има лифтинг ефект, за да се предотврати увисването на кожата след премахването на нежеланите мастни натрупвания и резултата на практика е стягане, заздравяване и подобряване вида на кожата върху третираната област.

 

Sculpsure-kak-raboti2

1060nm диодният хипертермичен лазер е безопасна, бърза и ефективна неинвазивна метод за трайно отстраняване на мастни клетки, чрез затопляне без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани.

С помощта на четири накрайника, апликаторната система третира зони от около  100кв.см Или се третират няколко зони едновременно.

След процедурата 25% – 30% от мастните клетки в зоната са трайно унищожени. Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки.

Повторно третиране на същата зона се прави не по рано от 1 месец, като в един ден могат да се направят до 3 процедури на различни зони по тялото.

Подходяща е за меки мастни депа, като целта е да се намалят до минимум мастните клетки в зоната, което ще превантира бъдещо локално натрупване. Няма неприятно усещане по време на процедурата. След процедурата зоната може да е много леко чувстителна, но не се изисква възстановителен период и не променя ежедневния темп.

В кои части на тялото най-често се прилага ?

Най-често се използва в области на тялото, които са устойчиви на упражнения или на диета и не могат да бъдат оформени според нашите желания. В повечето случаи, процедурата се прилага на зоната на корема, паласките, бедрата, задните части, бричове и хълбоците.

Резултати

Видими резултати се наблюдават след 15 ден от процедурата.

За по-бърз резултат се препоръчва редовно консумиране на вода и стимулиране на метаболизма, за по бързо раздвижване на течностите по цялото тяло и изхвърляне на вече унищожените мастни клетки от организма чрез лимфата.

Преди процедура консултацията е задължителна.

.

Процедура е изключително ефективна и при хора с нормално тегло, с зони от тялото, където съществува по засилено трупане на мастни клетки и бавното или невъзможно премахване.

Процедурата се прави след консултация със специалист.Ще обсъдим персоналния Ви план за процедури, за постигане на вашите лични желания и резултати, кои са подходящите зони за третиране и от колко процедури ще имате реална нужда за какъв желан резултат.

 

beautystudiopik.com_01_01healthy-210x300

Как действа Диодно Хипертермично Лазерно Разграждане на Мазнини?

Лазерът се прицелва и загрява мастните клетки под кожата без да засяга нейната повърхност.

beautystudiopik.com_01_02_device-1-210x3002

BeautySculp повишава температурата на мастните клетки и уврежда структурната им цялост. Патентованата технология за контактно охлаждане действа през цялото време на процедурата, което поддържа кожата в безопасност и създава комфорт.

beautystudiopik.com_01_03_damaged-210x300

Увредените мастни клетки се премахват натурално от тялото чрез лимфатичната система.

beautystudiopik.com_04_reduced-210x300

Веднъж след като мастните клетки се премахнат от тялото, те никога повече не могат да възникнат отново.

Консултирайте се с нас за изготвяне на персонален план на тел: 0879222250 / 0878226020 .